Pagina's

donderdag 27 juni 2013

Mijn kamer in foto's

Door Anouk

Op dit moment ben ik bezig met het veranderen van mijn kamer. Deze was eerst donkergrijs en wit en wordt nu langzaam roze met wit. Het is nog lang niet zoals ik het wil hebben, maar het komt steeds meer in de buurt. Gisteren heb ik bij de IKEA een nieuw kledingrek gekocht, als vervanging voor de grote kledingkast die er nu nog staat. Verder ben ik nog op zoek naar een wit nachtkastje en bureau/kleine eettafel.  Hieronder een aantal foto's detailfoto's van de dingen die er al wel zo uitzien zoals ik het wil.







Als iemand suggesties heeft voor goedkope witte meubels hoor ik het graag :)

Liefs,

Anouk.

3 opmerkingen:

  1. Wauw je kamer is echt super mooi! Ik hou van die kleuren, mooi straks, wit en gewoon mooi haha! Dat dekbed van de Ikea heb ik ook hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou ook van deze kleuren, ben m'n kamer op dit moment ook aan het veranderen in deze kleuren. Beetje romantisch, wit, antiek, crème achtig, vind het zo mooi! Bedankt voor je comment op m'n blog trouwens, zullen we elkaar volgen op Bloglovin'?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, mooie kleuren ook!! Het heeft een heerlijk rustige uitstraling zo :-) Ik wil zelf ook mijn kamer nog veranderen, met wit en crème en houttinten. Heeft IKEA geen goede witte meubeltjes? Ik heb zelf laatst nog een wit kastje gekocht daar, en mijn witte nachtkastje komt er ook vandaan! Succes nog met zoeken :-)

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen