Pagina's

ABOUT

Wij zijn Anouk (19) & Daniëlle (20) en de eigenaressen van Chiorelles. We kennen elkaar vanaf de vierde klas van de middelbare school en sindsdien zijn we vriendinnen. Vriendinnen met allebei interesse voor fashion, beauty en lifestyle, waardoor wij met het idee kwamen om deze blog te beginnen.

Over Anouk
Ik ben Anouk en ik ben 19 jaar. Na de HAVO, VAVO en de PABO zit ik nu toch eindelijk op de goede plek en studeer ik textielkunde. In de weekenden en vakanties werk ik bij een supermarkt op de vleeswaren/kaas afdeling. Ik heb 2 broertjes en woon samen met mijn ouders, broertjes, 3 honden, kippen en hamster in een gezellig huis.

Ik wordt vrolijk van de zomer, muziek, sporten, winkelen, internet en uitgaan. Ik winkel veel te veel, zowel op internet als in de winkels. Als ik geld heb geef ik het ook uit, een hele slechte eigenschap. Ik vind het leuk om te lezen over mode, interieur, lifestyle en af en toe een beetje beauty.

Over Daniëlle
Mijn naam is Daniëlle en ik ben 20 jaar. Ik ben op dit moment tweedejaars student MWD en om mijn studentenleven te financieren zit ik een aantal uurtjes in de week achter de kassa in de supermarkt. Voor deze opleiding heb ik de HAVO afgerond (waar ik Anouk heb leren kennen).
Ik woon nog bij mijn ouders, samen met mijn zusje en 2 hondjes en een konijn die ons gezelschap houden. Ook heb ik nu zo'n 3 jaar een vriend, die veel bij ons  te vinden is.

Ik heb een passie voor muziek en ook dansen vind ik erg leuk. Ik geniet ervan om het internet af te struinen naar leuke blogs en inspirerende quotes, maar natuurlijk verschijnen er ook vaak webshops op mijn beeldscherm. Zo komen we bij mijn volgende liefde: kleding en make-up. Ik durf mezelf wel een 'budgetqueen' te noemen, want waar SALE is ben ik en ik wil graag de beste producten voor het minste geld.
Verder houdt ik erg van gezelligheid en ben ik altijd in voor een feestje of uitstapje met vrienden!biscuit: pen pal!
Contact
Voor informatie en/of vragen kun je mailen naar chiorelles@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten