Pagina's

dinsdag 2 juli 2013

Saleshopping

Door Daniëlle

Vandaag heb ik wat saleshopping gedaan en ben ik thuisgekomen met 4 leuke aankoopjes.
Kijk mee!

Bij de H&M heb ik 3 van mijn aankopen gedaan.
Ten eerste dit wit met blauwe jasje. Ik vind hem erg mooi en had een vette korting. Normaal gesproken koop ik eigenlijk alleen hele basic jasjes, maar ik vond het wel eens leuk om wat anders te doen. Ook de stof is net iets meer netjes.

Ook heb ik bij de H&M deze kimono (ik dacht dat het zo heette) gekocht. Ik had hem al gezien in het zwart, maar toen vond ik deze met panter print en dat vond ik net iets leuker. Ik draag graag een badjas, maar in de zomer is me dat toch iets te warm. Daar is deze dan een goede vervanging voor.

Als laatste bij de H&M heb ik dit basic crèmekleurige hemdje gehaald. Hij is eigenlijk heel simpel, maar de details aan de randjes maken het toch niet iets leuker.

Tenslotte heb ik bij de ZARA vandaag dit shirt met de opdruk van een giraf gekocht. Ik vond hem super funny en moest hem daarom eigenlijk wel meenemen. Een lekker vrolijk shirt met neon kleuren en aztec print, helemaal inde mode ook nog ;-). De maat stond er niet in en hij valt een beetje wijd, maar dat vind ik juist wel leuk staan. Ook deze was in de sale.

Als laatste heb ik nog iets heel leuks gekocht (vind ik zelf). Ik ben gisteren naar Schiphol geweest, omdat we de zus van mijn vriend gingen ophalen. Zij is 10 maanden in China geweest. Haar vliegtuig had vertraging dus ik kon nog mooi even langs bij de Victoria Secret winkel!

Alleen het tasje is al leuk ^^

Hier heb ik een fragrance mist in de geur ‘Sensual Blush’ gehaald. Hij ruikt zo lekker! Hij ruikt naar pink lotus en sultry woods. Dat laatste zegt me weinig, maar hij ruikt lekker fris en zoet. Ook verbaast het me hoe lang de geur blijft hangen.

Liefs,
Daniëlle

4 opmerkingen: