Pagina's

woensdag 10 juli 2013

Wet 'n Wild - Pearlscent Pink ColorIcon Blush

Door Daniëlle

Wet ’n Wild is een populair merk onder beautybloggers. Vaak lees ik er positieve reviews over en zelf ben ik ook erg positief. Al helemaal over de Pearlscent Pink blush, waar al vaak iets over geschreven is. Deze had ik al, maar viel kapot. Ik moest  en zou een nieuwe hebben!


De Pearlscent Pink blush had ik al een paar jaar. Deze heb ik gekregen toen Wet ’n Wild nog in Nederland verkrijgbaar was (moet je nagaan hoe lang geleden dat is). Hij viel op de grond en was meteen in duizend stukjes. Ik vind hem ontzettend mooi en ben hem natuurlijk blijven gebruiken. Ik had hem nog niet opnieuw gekocht, omdat je dit nu via webshops moet doen en om nu een bestelling te plaatsen voor alleen die blush vond ik een beetje onzin. Vaak zijn ze in webshops nog duurder ook.


Een tijdje terug ging ik boodschappen doen in Duitsland en wat zag ik daar gewoon in de supermarkt?? Een groot schap met Wet ’n Wild producten! In de supermarkt! Haha, natuurlijk nam ik een nieuwe blush mee.


Zonder flits
De blush is heel erg goed gepigmenteerd, maar hierdoor moet je ook oppassen met aanbrengen, zodat je niet als barbiepop de straat op gaat. Hij heeft een zachte oudroze kleur met een subtiele gouden glitter. Er zit een borsteltje bij, maar ik zou gewoon een goede blushkwast gebruiken, zoals vaak het geval is.Zoals ik al eerder zei wordt Wet 'n Wild in verschillende webshops verkocht. Mocht je dus niet dicht bij de grens wonen en meerdere producten van Wet 'n Wild willen hebben is dit een goede optie. Wanneer je eens in Duitsland komt kun je dus zo een keer bij een supermarkt naar binnen gaan. Ik weet de prijs niet meer precies, maar ik geloof ik dat ik er €4,99 of €5,99 voor betaald heb. Best budget dus!

Liefs,
Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit, grappig ook dat ze dit in de supermarkt verkopen. Hij is inderdaad best budget, 5 euro is niet heel veel voor een fijne blush :)

    BeantwoordenVerwijderen