Pagina's

zondag 14 juli 2013

Primark shopping

Door Anouk

Afgelopen week ben ik wezen winkelen bij de Primark in Zaandam. De collectie viel me helaas wat tegen in vergelijking met andere keren. Hierna zijn we nog naar Amsterdam geweest, maar hier was het door de sale zo druk dat ik niks gekocht heb. Bij de Primark heb ik toch een aantal leuke dingen gevonden die ik jullie wil laten zien.


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Allereerst dit bomberjack model jasje van twee verschillende materialen. Dit model jasje vind ik al heel lang leuk en voor deze prijs kon ik hem niet laten liggen. Deze was eerst 19 euro en is nu afgeprijsd naar 9 euro.


Deze high wasted jeans kostte 13 euro. De prijzen van de sieraden die ik kocht zijn als volgt; de ketting met blaadjes kostte 4 euro, de oorbellen met kruisjes waren 1,50 en de armbandjes met spikes 3 euro en de andere ketting kostte 5 euro.


 Deze top met een soort nepleren mouwen kostte 8 euro.


Zwarte laarsjes heb ik nooit genoeg, deze leuke met zwarte sliertjes kostten 22 euro.


Deze sandalen/wedges zijn erg leuk voor het mooie weer, iets wat hij helaas niet zo vaak hebben in Nederland. Toch kon ik ze niet laten liggen. Ze kostten 15 euro.


Dit skaterskirt model rokje is van een hele fijne zachte stof, valt mooi en kostte 7 euro.


Als laatste kocht ik bij de Primark deze blauwe blouse. Deze heb ik ook al in het wit en groen. Het model is mooi en simpel en past vrijwel overal bij. Deze kostte 12 euro.



Als laatste kocht ik bij de NewYorker twee dezelfde soort hemdjes, de eerste is simpel en kostte 5 euro. De tweede heeft sliertjes aan de zijkanten en kraaltjes op het patroon. Deze kostte 12 euro.

Ondanks de tegenvallende collectie ben ik toch blij met mijn aankoopjes. Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Anouk

2 opmerkingen:

  1. Superleuke aankopen! Vooral die wedges :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingetjes heb je gekocht zeg! Ik wil ook een keer naar Primark, ben er nog nooit geweest want het is best ver weg van mij vandaan, helaas :( Ik vind vooral het blauwe blouse, shirtje met die nepleren mouwtjes en het skaterskirt die je hebt gekocht erg leuk! (al draag ik zelf nooit skaterskirts, het staat altijd bij anderen wel erg tof!)

    BeantwoordenVerwijderen